Posted by & filed under Tjera.

Shkon ujku tek kecat dhe i bie deres:
-Kush eshte
-Jam mamadhia..
-Si eshte passwordi???
-1 2 3 4 5..
-Jooo dhe keta nuk ja hapin deren….Fshihet ujku tek nje shkurre , vjen mamadhia dhe degjon passwordin qe e kishte ”Ja u hengsha zemren”…
Te nesermen perseri ujku i bie deres..
-Kush eshte??
-Jam mamadhia..
-Passwordi???
-Ja u hengsha zemren…
-Na hangsh m***, se mbreme e kemi ndrru

Dërguar nga Liburn Pelaj

Leave a Reply

  • (will not be published)